AcasăPoliticaGabriela Szabo il supune pe Ponta la "niste teste de rezistenta": Sper...

Gabriela Szabo il supune pe Ponta la „niste teste de rezistenta”: Sper sa le trec cu bine!

Victor Ponta se pare ca va fi cel care-l trimite pe Basescu la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va participa, alaturi de o parte dintre ministri, la semimaratonul programat pentru data de 18 mai, cu start din fata Parlamentului, pentru a promova sportul.

Premierul a participat, miercuri, impreuna cu ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, la o actiune organizata la Buftea cu ocazia programului Scolii Altfel, numita „Miscarea inseamna viata!”, alaturi de mai multi copii care au efectuat si o serie de exercitii de dans.

„Eu am o singura temere pana pe 25 mai (data alegerilor europarlamentare, n.r.), si anume faptul ca, pe 18, o sa ma puna Gabi la niste teste de rezistenta, ca sa promovam sportul pentru cat mai multi dintre cei care vor sa faca sport si sper sa trec cu bine acel test. (…) Eu nu pot sa traiesc fara miscare, fara sport si in fiecare saptamana cel putin de doua ori fac sport”, a spus Ponta. Premierul a precizat ca s-a obisnuit cu sporturile competitive, impotriva unui adversar, astfel ca la exercitiile de dans intr-o singura directie, de la Buftea, s-a simtit „putin nenatural”.

La inceputul lunii aprilie, Szabo a anuntat ca doua echipe ale Guvernului, din care vor face parte ea, prim-ministrul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea si ministrul Mediului Attila Korodi – pe de-o parte, si Titus Corlatean, Nicolae Banicioiu si Dan Sova – pe de-alta parte, vor participa la semimaratonul din 18 mai.

La actiune sunt asteptati sa participe peste 10.000 de alergatori din peste 50 de tari, au anuntat organizatorii.

Foto: reportervirtual.ro

author avatar
Alina Costache
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger