AcasăPoliticaGabriela Firea si-a retras demisia din PSD: Am semnat un protocol cu...

Gabriela Firea si-a retras demisia din PSD: Am semnat un protocol cu presedintele PNL Ilfov

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, ca demisia sa din PSD „nu mai are rost”, de vreme ce lucrurile au reintrat pe un fagas „normal”, urmare a semnarii, seara trecuta, a unui protocol cu liderul PNL Ilfov, Marian Petrache.

Senatorul de Ilfov a revenit, asadar, asupra deciziei de a parasi randurile social-democratilor, intentie pe care o anuntase vinerea trecuta. „Am semnat un protocol USL la Ilfov impreuna cu presedintele PNL Ilfov. Sunt absolut convinsa ca din acest moment, dupa ce ne-am pus semnaturile aseara (marti-n.r) pe acest document, lucrurile vor intra in normalitate si pe un fagas pe care si l-au dorit cetatenii atunci cand ne-au votat, atat la alegerile locale, cat si la parlamentare”, a precizat Firea.

Totodata, social-democrata a sustinut ca nu se gandeste vreo clipa ca acest protocol nu va fi respectat. Gabriela Firea afirma, vineri, ca demisioneaza din functiile detinute in PSD, renuntand totodata la calitatea de membru al formatiunii politice, urmare a deciziei liberalilor de a colabora cu PDL, filiala Ilfov, masura fata de care liderii partidului din care ea face parte nu ar fi luat nicio pozitie. „Am luat aceasta hotarare dupa 24 de ore de la decizia PNL de a accepta colaborarea in plan local cu PDL, reactionand la conflictul din USL Ilfov prin promovarea presedintelui PNL Ilfov in functia de coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, timp in care niciun lider al PSD nu a luat pozitie fata de acest demers flagrant de rupere a USL”, preciza, la acea data, Gabriela Firea, prin intermediul unui comunicat de presa.

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger