AcasăPoliticaGabriela Firea: "PNL este un partid disperat sa ajunga la putere"

Gabriela Firea: „PNL este un partid disperat sa ajunga la putere”

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, a avut un atac dur la adresa rivalilor de la Partidul National Liberal, dupa ce magistratii de la Curtea Constitutionala au respins sesizarea PNL privind bugetul pe 2015.

Gabriela Firea sustine, printre altele, ca liberalii au atacat bugetul la Curtea Constitutionala pentru ca „nu-si doresc decat sa blocheze functionarea normala a institutiilor publice”.

Senatoarea social-democrata pune actiunea liberalilor si pe dorinta acestora de a ajunge la putere. „PNL este un partid disperat sa ajunga la putere si pentru a atinge un obiectiv politic meschin a pus in pericol un buget laudat de multi analisti economici”, este mesajul transmis de Gabriela Firea.

In plus, senatoarea PSD se intreaba „cum este posibil ca niste politicieni care se vor a fi responsabili sa se opuna majorarilor salariale din Educatie si Sanatate sau reducerii unor taxe precum TVA in turism sau cea pentru constructii speciale?”.

Gabriela Firea sustine ca bugetul pe 2015 este „creat pentru continuarea cresterii economice si facut in asa fel incat sa nu uite de necesitatea adoptarii unor masuri de dreptate sociala”.

author avatar
Cristi Ionita
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger