AcasăPoliticaGabriel Oprea: "UNPR il sprijina, in continuare, pe Victor Ponta"

Gabriel Oprea: „UNPR il sprijina, in continuare, pe Victor Ponta”

Gabriel Oprea, presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, si-a manifestat, luni, sustinerea pentru actualul premier, Victor Ponta.

Oprea, care detine functia de ministru al Afacerilor Interne, a precizat ca „UNPR sustine continuarea guvernarii in actuala formula politica, reafirmandu-si sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta si pentru Executivul pe care acesta il conduce”.

Liderul UNPR sustine ca formatiunea politica pe care o conduce „si-a facut datoria atat din punct de vedere politic, cat si institutional, actionand in deplin respect fata de romani si fata de institutiile statului”.

De asemenea, Gabriel Oprea anunta ca „prin masurile dispuse de vicepremierul pentru securitate nationala, alegerile pentru Presedintele Romaniei s-au desfasurat intr-un climat general de normalitate, fara evenimente care sa puna in pericol siguranta cetatenilor sau legalitatea exercitarii votului, astfel incat acestea au reflectat intocmai vointa romanilor”.

Nu in ultimul rand, liderul UNPR a precizat ca „sustinerea continuarea guvernarii in actuala formula pentru ca membrii UNPR au sprijinit intotdeauna, pana la capat, guvernele din care a facut parte”.

author avatar
Cristi Ionita
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger