AcasăPoliticaGabriel Oprea a dat din nou ochii cu procurorii anticoruptie

Gabriel Oprea a dat din nou ochii cu procurorii anticoruptie

Gabriel Oprea, mandatat sa refuze cotele de imigranti impuse Romaniei

Fostul vicepremier si ministru de Interne a ajuns, luni la amiaza, pe strada Stirbei Voda, oprindu-se la sediul central al DNA-ului.

UPDATE 12.05 – Mai putin de un sfert de ora. Atat a stat Gabriel Oprea in incinta sediului procurorilor. „Sunt nevinovat, sunt un om care mi-am facut datoria (…) in ceea ce priveste masina de la DIPI v-am mai spus, au fost achizitionate 5.000 de masini”, a precizat Oprea, la iesirea de la audieri, precizand ca va veni la discutiile cu anchetatorii de fiecare data cand va fi chemat.

Nu este prima oara cand Gabriel Oprea ajunge la DNA, si de aceasta data motivul pentru care procurorii au dorit sa ii vorbeasca fiind legat tot de dosarul in care apar si numele a doi reprezentanti ai fostei conduceri ai DIPI – Departamentul de Informatii si Protectie Interna, intrati, la randul lor, in vizorul anchetatorilor anticoruptie.

Este  vorba despre o cauza penala in care Oprea a fost pus sub urmarire penala, pentru abuz in serviciu.

De altfel, inainte sa intre in cladire, Oprea a confirmat ca da declaratii in „dosarul DIPI”. Urmeaza sa vedem daca la iesirea de la audieri, fostul sef al MAI va face si alte precizari.

author avatar
Cristina Stefan
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger