AcasăPoliticaGabriel Bivolaru isi reia ”idila” cu Justitia

Gabriel Bivolaru isi reia ”idila” cu Justitia

Fostul deputat PDSR (PSD pe nou) Gabriel Bivolaru a calcat din nou pe bec, fiind retinut de procurorii constanteni pentru furt de produse petroliere, evaziune fiscala si spalare de bani.

Gabriel Bivolaru este acuzat din nou de furt

Gabriel Bivolaru figureaza in analele postdecembriste ca parlamentarul roman care a spart gheata Justitiei, devenind primul politician pus la racoare pentru un prejudiciu de 50 de milioane de euro cauzat BRD-ului. De asemenea, Bivolaru si-a adjudecat si o frumoasa pagina in epopeea politico-damboviteana, dupa ce, in 1997, pedeseristii de ieri si pesedistii de astazi au marsaluit incolonati pana in la Parchet, in frunte cu Adrian Nastase (presedinte executiv al PDSR la acea vreme), intr-un gest suprem de sustinere a colegului nedreptatit de ”justitia CDR-ista”.

Ironic, destinul a facut nu numai ca Bivolaru sa fie condamnat, definitiv, la 5 ani de inchisoare pe 22 martie 2004, in plin regim Nastase, dar a si dat un sens profetic demersului considerat absurd pe vremuri: Adrian Nastase a ajuns el insusi la mititica, in prezent avand statutul de detinut eliberat conditionat.

author avatar
Simona Badulescu
693 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger