AcasăPoliticaGabriel Biris a demisionat de la Ministerul Finantelor

Gabriel Biris a demisionat de la Ministerul Finantelor

O noua demisie in randul structurii ministerelor din cadrul Cabinetului Ciolos a fost inregistrata joi, iar numele celui care paraseste echipa ministeriala este Gabriel Biris, secretar de stat la Finante si initiator al unui proiect de ordonanta de urgenta ce a iscat intense comentarii in ultimele zeci de ore.

Pe fondul controverselor iscate de proiectul ordonantei guvernamentale vizand modificarea Codului Fiscal – pe care si l-a asumat secretarul de stat demisionar-si al speculatiilor cum ca ar fi urmat sa creasca anumite taxe, printre altele in randul contributiilor la asigurarile de sanatate, in cazul angajatorilor – aspecte negate deunazi chiar de catre sefa de la Finante, Anca Dragu, iata ca apare acest pas in lateral.

Cititi si: Romanii, aburiti de politicieni si jupuiti de tehnocrati

Anuntul cu privire la demisia lui Biris a venit in urma cu scurta vreme chiar de la Palatul Victoria, purtatorul de cuvant al Executivului fiind cel care a precizat ca demisia a ajuns in cursul diminetii. Momentan nu se cunosc exact motivele prezentate de Biris odata cu decizia sa de a se retrage din postura ocupata pana cum in cadrul MF. „Cred ca si-a dat seama ca a depasit mandatul care i-a fost acordat de premier, in acest caz (…) si si-a depus demisia la Cancelaria primului-ministru”, a sustinut Iolu.

 

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger