AcasăPoliticaFrunzaverde ii face lipeala lui Blaga cu liberalii

Frunzaverde ii face lipeala lui Blaga cu liberalii

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde s-a pus pe petit. Politicianul vrea sa-i aduca pe pedelisti sub aripa ocrotitoare a liberalilor.

Sorin Frunzaverde incearca sa-i atraga pe democrat-liberali intr-o alianta cu PNL

Un proiect autentic de dreapta nu se poate realiza decat in jurul Partidului National Liberal. Cel putin asa crede Sorin Frunzaverde, care a recunoscut ca prioritatea lui este parafarea unei aliante PDL-PNL. ”In acest proiect de coagulare a dreptei in jurul PNL este inclus si PDL. Nu, n-am avut discutii cu Blaga, dar cred ca acolo sunt oameni de dreapta. Vasile Blaga e un om de dreapta”, a afirmat liberalul, mentionand ca, in privinta acestui pol de dreapta,  s-a consultat si cu alti colegi din partid. Mai mult chiar, Frunzaverde a dat de inteles ca o astfel de colaborare s-ar bucura si de binecuvantarea lui Crin Antonescu. ”Sunt convins ca presedintele PNL si-ar da acordul”, a mai spus vicepresedintele PNL.

Vasile Blaga trebuie sa faca fata presiunilor din interiorul si exteriorul partidului

Falca le arata calea spre Miscarea Populara

In timp ce Sorin Frunzaverde incearca sa-i atraga pe democrat-liberali  de partea PNL, Gheorghe Falca, primarul Aradului, cel care s-a adapat din intelepciunea prezidentiala pe Muntele Gaina, ii sfatuieste pe colegii sai sa caute iertarea lui Basescu si sa treaca la Miscarea Populara. Ca sa fie mai convingator, Falca bate moneda pe viitorul incert al PDL si pe greselile pe care le face actuala conducere a partidului. ”Este foarte grav ca liderii de la Bucuresti isi permit cu nonsalanta sa minimalizeze orice plecare. In doar cativa ani, PDL a ajuns de la «partidul primarilor», la plecari in masa provocate de o conducere incapabila sa vada legatura esentiala intre performanta administrativa si cea electorala. (…) Din pacate, actuala conducere nu intelege ca politica nu inseamna doar aparitii la TV sau circulare imperative trimise organizatiilor judetene, ci munca de reorganizare cu activul partidului, care trebuie mobilizat in jurul valorilor doctrinare si a celor care au performanta administrativa”, a sustinut  Falca.

Stolojan vrea un PDL unit

La polul opus, europarlamentarul Theodor Stolojan crede cu tarie ca democrat-liberalii nu ar trebui sa se lase ispititi nici de liberali, nici de colegii care s-au transferat in partidul prezidential. ”Oamenii se mai misca dintr-un loc in altul, speram ca cei de la Partidul Miscarea Populara sa-si concentreze fortele spre racolarea din PDL, ca sa se concentreze pe ce au spus – oameni noi, partid nou”, a punctat Stolojan.

[poll id=”559″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger