AcasăPoliticaFotografii cu fiul Alinei Gorghiu, facute publice de sefa PNL in ziua...

Fotografii cu fiul Alinei Gorghiu, facute publice de sefa PNL in ziua in care sarbatoresc botezul

Alina Gorghiu, o mamica emotionata la botezul primului sau copil

Fericire maxima pentru sefa PNL. Alina Gorghiu si sotul ei, Lucian Isar, petrec sambata alaturi de cei dragi, in cinstea lui Noah, micutul lor.

Alina Gorghiu, o mamica emotionata la botezul primului sau copil

Daca despre ceremonia in sine nu a dorit sa dea detalii la momentul desfasurarii ei, lucrurile par sa stea altfel cand vine vorba despre petrecerea dedicata primului copil al co-presedintei PNL. Asadar, dupa ce s-a aflat ca baietelul a fost crestinat, zilele trecute, in mare taina si doar in prezenta apropiatilor familiei, de aceasta data Gorghiu a ales sa dezvaluie, pe Facebook, ca sambata in curs o dedica exclusiv planului personal, pentru ca are loc petrecerea de botez. „Astazi pentru familia mea este o zi diferita de altele. Fara politica, sarbatorim botezul voinicului meu, Noah. Ceremonia religioasa a avut deja loc intr-un cadru restrans, cu familia, azi sarbatorim extins, cu prieteni, colegi”, a tinut sa le transmita Gorhiu prietenilor sai virtuali, de pe reteaua de socializare amintita.

Insa pe langa detalii privitoare la botez, cum ca s-a desfasurat „la o bisericuta din centrul Capitalei” si ca in timpul ceremoniei bebelusul a plans, la fel si mama lui, dupa cum a marturisit chiar Gorghiu, interesul admiratorilor liberalei a fost, cu siguranta, captat de cele trei instantanee cu micutul Noah, primele in care il pot vedea, practic, pe baietelul sefei PNL.

sursa foto: Facebook/Alina Gorghiu

367 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger