AcasăPoliticaFostul senator Savu si-a anuntat plecarea din PRU

Fostul senator Savu si-a anuntat plecarea din PRU

Nici bine nu s-a aflat ca, in urma cu doua zile Partidul Romania Unita si-a ales noua conducere, ca Daniel Savu a ales sa paraseasca aceasta formatiune politica.

Savu, fost senator si, totodata, ex-membru al Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, si-a si motivat decizia de a redeveni un politician independent. „Miscarea nationalista din Romania nu poate progresa daca este marcata de neintelegeri si acuzatii interne, diverse factiuni, dar mai ales de asocieri cu structuri ce se remarca prin idei si conceptii extreme sau care tind spre limite extremiste (…)  Raman un nationalist de stanga doar in sufletul meu, nu ma voi schimba niciodata, si nu as putea sa fiu asociat cu o formatiune din zona de extrema dreapta, nici chiar la nivel declarativ”, a lamurit, printre altele, fostul senator, intr-un mesaj mai amplu transmis deunazi pe contul sau oficial de Facebook.

Va amintim ca Daniel Savu devenise membru al Partidului Romania Unita in vara anului trecut, figurand in cadrul Organizatiei Prahova a PRU.

sursa foto: Facebook/Daniel Savu

author avatar
Cristina Stefan
710 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger