AcasăPoliticaFostul primar Piedone, in vizorul ANI

Fostul primar Piedone, in vizorul ANI

Ajuns in atentia procurorilor, dupa tragedia din „Colectiv”, in urma careia a si plecat din fruntea Primariei sectorului 4, Cristian Popescu Piedone are acum de infruntat o noua acuzatie. de aceasta data, din partea inspectorilor Agentiei Nationale de Integritate, care il suspecteaza pe fostul edil de conflict de interese, in privinta a ceea ce ar putea fi considerate „afaceri de familie”.

Concret, din directia ANI s-a anuntat, miercuri dimineata, faptul ca reprezentantii Agentiei au constata existenta unor indicii care ar conduce catre aceasta varianta, urmare a faptului ca intre anii 2013 si 2015, Piedone si-ar fi pus semnatura, avand calitatea de primar al sectorului 4, pe „sase acorduri de functionare si doua autorizatii de functionare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” si „Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate si semnate olograf de catre copiii acestuia, asociati si administratori ai societatilor comerciale”.

Totodata, inspectorii de integritate noteaza ca, incepand cu acelasi an, 2013 respectiv, o firma administarta de fiul lui Piedone, S.C Sport Team Kart SRL, ar fi incheiat un numar de patru contracte cu Administratia Domeniului Public (ADP) Sector 4, institutie aflata in subordinea Consiliului Local Sector 4, „pentru ocuparea unei suprafete de 400 mp, insa in urma masuratorilor efectuate a rezultat ca aceasta ocupa suprafata de 2.234 mp”.

Acestea fiind constatate, reprezentantii ANI au sesizat Parchetul general, urmand ca procurorii sa stabileasca daca aceasta suspiciune de conflict de interese se confirma sau nu.

Va reamintim faptul ca fosutl edil are doi copii- o fata si un baiat, Ana Maria si Vlad.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger