AcasăPoliticaFostul presedinte sustine ca un individ ar fi vrut "sa organizeze o...

Fostul presedinte sustine ca un individ ar fi vrut „sa organizeze o rapire a uneia din fete”

Din riscurile meseriei, cu atat mai mult a unei functii prezidentiale, fac parte si diverse situatii ce tin de securitatea unei persoane din randul apropiatilor primului om in stat.

Ajungandu-se la o discutie abordata din aceasta perspectiva, s-a aflat ca familia Basescu a trecut, in urma cu ceva ani e drept, printr-un episod deloc comod, despre care a facut dezvaluiri, seara trecuta, chiar fostul presesedinte, la un post TV. Traian Basescu a sustinut ca, pe langa informatii ce il priveau pe el, in calitate de presedinte, ar fi aflat ca una dintre cele doua fiice ale sale ar fi intrat in atentia unui personaj privat de libertate. „Au fost momente in care le-am prevenit, mai ales au fost niste situatii aflate dintr-o inchisoare, in care un super-vestit interlop isi propusese sa organizeze o rapire a uneia din fete. (…) Informatia a ajuns la mine, am atentionat-o, dar si structurile de securitate si-au luat masuri”, a declarat Basescu, la Romania TV. Alegand sa spuna doar ca totul s-ar fi intamplat „catre sfarsitul” primului sau mandat prezidential, actualul lider PMP nu a dorit sa dezvaluie care anume dintre fetele sale ar fi ajuns in aceasta situatie. Din exemplul dat, multi au inteles, insa, ca ar fi fost vorba despre mezina.

Dezvaluirea a ajuns la urechile opiniei publice la doar cateva zile de cand Elena Basescu a confirmat faptul ca s-a despartit de Bogdan Ionescu, barbatul cu care a fost casatorita vreme de patru ani si alaturi de care are o fetita si un baiat.

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger