AcasăPoliticaFostul presedinte Bush Sr., spitalizat in urma unei cazaturi

Fostul presedinte Bush Sr., spitalizat in urma unei cazaturi

Ajuns la venerabila varsta de 91 de ani, insa dorindu-si sa ramana o persoana cat se poate de activa, fostul lider de la Casa Alba a cazut victima unui accident ce a avut loc chiar in resedinta sa de vara din Maine.

Mai exact, George Bush Sr., tatal presedintelui Geirge W. Bush, cel caruia i-a succedat actualul lider american, Barack Obama, a fost dus urgent la spital, miercuri. Totul dupa ce fostul politician a cazut si si-a fracturat o vertebra din zona gatului.

Desi la prima vedere multi s-au gandit ca George Bush Sr. ar fi suferit o trauma grava, conform anuntului facut de care purtatorul sau de cuvant, prin intermediul contului acestuia de Twitter, lucrurile nu par sa fie atat de rele. „Starea lui e stabila- e bine- dar va purta un guler cervical”, a precizat, intr-o prima faza Jim McGrath, pentru ca ulterior sa revina cu un mesaj in care sa mentioneze faptul ca fostul sef de la Washington – al 41-lea lider de stat american- a ramas internat intr-o unitate medicala din Maine, urmand ca opinia publica sa fie informata si in perioada urmatoare despre evolutia starii sale.

Si pentru ca spuneam ca George Bush Senior pare sa nu lase varsta sa ii stea in calea planurilor sale, va reamintim ca, in vara trecuta, cu ocazia schimbarii prefixului si a implinirii a noua decenii de viata, fostul politician a ales sa sarbatoreasca intr-un mod inedit si sa… sara cu parasuta! Fireste, nu singur, ci insotit de un expert.

[youtube]TukuvgmK2-0[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger