AcasăPoliticaFostul premier Ponta a ajuns la DNA Ploiesti

Fostul premier Ponta a ajuns la DNA Ploiesti

Se poate spune ca Sebastian Ghita a avut dreptate, deunazi, cand spunea ca fostul prim-ministru Ponta avea sa vina, la randul sau, sa discute cu procurorii anticoruptie ploiesteni.

UPDATE: Fostul sef al Executivului a plecat de la DNA dupa aproape40 de minute, nu inainte de a explica motivele pentru care a fost chemat la Ploiesti. „Am dat declaratii in fata judecatorului de la Inalta curte, a fost procurorul acolo, care mi-a pus intrebari. Mi-am sustinut in totalitate acele declaratii”, a anuntat Ponta.

Intrebat daca fostul premier britanic va fi audiat in aceasta cauza, Victor Ponta a dat un raspuns fara echivoc, in timp ce-si croia drum catre masina cu care a plecat de la institutia ploiesteana: „Hai sa nu ne facem de ras cu totul, chiar vreti sa-l vedeti pe Tony Blair la DNA Ploiesti, ce naiba? Sincer, tin prea mult la Romania ca sa ne facem de ras chiar in toata lumea”.

––

Cu foarte putine minute inainte de ora 9.30, fostul sef al Guvernului a ajuns la sediul serviciului teritorial din Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie. Ponta urmeaza sa dea noi explicatii in dosarul „Blair” , in care este cercetat, sub control judiciar, pentru complicitate la spalare de bani, in cazul unor presupuse fapte ce ar data din perioada in care Ponta era sef al PSD-ului.

Inainte sa discute cu procurorul de caz, Ponta nu a facut prea multe precizari in fata presei. „De o luna jumate nu m-am mai vazut cu domnul procuror (…) am aflat de-aseara ce-o sa se intample azi”, a declarat fostul premier, zambind.

Ar mai fi de precizat faptul ca Victor Ponta nu a venit singur la DNA Ploiesti, ci insotit de un avocat.

250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger