AcasăPoliticaFostul premier Petre Roman a ajuns la Parchet

Fostul premier Petre Roman a ajuns la Parchet

Fara sa scoata o vorba inainte de a da ochii cu procurorii militari din cadrul Parchetului General care ancheteaza „dosarul Mineriadei”, Petre Roman a intrat grabit in sediul institutiei, marti dimineata.

UPDATE: A stat in jur de o ora in cladirea Parchetului General, iar la plecare fostul sef de la Palatul Victoria a declarat doar ca si-a mentinut declaratia data anterior in fata anchetatorilor. „Nimic nu ma sperie”, a raspuns fostul premier cand a fost intrebat daca se teme ca dosarul va ajunge in instanta.

Desi reporterii i-au adresat intrebari, in speranta ca vor obtine un punct de vedere de la politicianul aflat in fruntea Guvernului, in iunie 1990, cand au avut loc evenimentele sangeroase, Petre Roman a ales sa pastreze tacerea. Cel mai probabil, prezenta fostului prim-ministru in fata procurorilor are in vedere comunicarea oficiala a faptului ca a fost inculpat in dosarul amintit. Ramane de vazut daca la momentul la care va termina de discutat cu anchetatorii, Petre Roman va da declaratii si in fata jurnalistilor.

E important de avut in vedere faptul ca Roman a ajuns la Parchet la o zi de cand si Ion Iliescu s-a prezentat la Parchetul de pe langa Inalta Curte, luand la cunostinta noua calitate pe care o are in „dosarul Mineriadei”.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger