AcasăPoliticaFostul ministru Mitrea cere eliberarea conditionata

Fostul ministru Mitrea cere eliberarea conditionata

Miron Mitrea este iar in vizorul DNA

Aflat dupa gratii de aproximativ un an, fostul ministru social-democrat al Transporturilor din Guvernul Nastase spera sa fie eliberat conditionat, astfel ca a facut un prim pas in acest sens.

Mai precis, Miron Mitrea – care in prezent este in detentie, la Porta Alba – a depus o cerere la instanta, care a fost inregistrata vineri, pe 28 ianuarie, la Judecatoria Medgidia, prin care solicita eliberearea conditionata. Din cate se mai poate observa, accesand portalul instantei amintite, primul termen la care magistratii vor analiza cererea lui Mitrea a fost stabilit pentru dimineata zilei de 10 februarie, mai exact pentru miercurea viitoare.

Un alt aspect ce trebuie mentonat este acela ca fostul deputat a executat aproape o jumatate din condamnarea dispusa in cazul sau, in februarie anul trecut, de catre magistratii Instantei Supreme. La acea data, Mitrea a primit o sentinta de doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a ajuns in instanta, alaturi de alte persoane, pentru acuzatia de luare de mita.

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger