AcasăPoliticaFostul ministru Gabriel Berca, noul membru al UNPR

Fostul ministru Gabriel Berca, noul membru al UNPR

Gabriel Berca

La o zi dupa ce s-a anuntat decizia liberalului Sebastian Grapa de a trece la UNPR, formatiunea lui Oprea s-a mai marit cu un politician. Dupa ce a plecat din Partidul Miscarea Populara, Berca a trecut, oficial, in tabara Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

Gabriel Berca

Fostul liberal, si ulterior democrat-liberal – despre care s-a aflat, recent, ca a incercat, dar fara succes sa devina membru al marelui PNL, formatiunea condusa de Alina Gorghiu si Vasile Blaga- figureaza, mai nou, pe listele UNPR. Anuntul a fost facut, miercuri, chiar de catre reprezentantii partidului condus de Gabriel Oprea, prin intermediul unui comunicat citat de Antena3.

In trecut, Berca a avut o serie de functii importante: a fost prefect de Bacau (timp de aproximativ trei ani, in intervalul 2005-2008), secretar general al Guvernului, in timpul in care sef la Palatul Victoria era Calin Popescu Tariceanu, ministru de Interne, din partea PDL, precum si consilier prezidential, numit in functia respectiva in 2013, in mandatul lui Traian Basescu.

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger