AcasăPoliticaFostul lider al PSD Cluj, Ioan Rus, mesaj adresat lui Ponta: Constructie,...

Fostul lider al PSD Cluj, Ioan Rus, mesaj adresat lui Ponta: Constructie, nu scandaluri

Fostul lider al PSD Cluj, Ioan Rus, i-a transmis un mesaj actualului premier, in care ii transmite ca ar fi mai bine sa se concentreze pe constructia noii societati romanesti si sa lase scandalurile.

„Sunteti capabil sa redati speranta acestei tari in mai bine. Societatea nu se poate dezvolta intr-un scandal continuu, de cea mai joasa speta. (…) Concentrati-va pe constructie, pe constructia noii societati romanesti”, a declarat Ioan Rus la Cluj, citat de voceatransilvaniei.ro. Acesta a subliniat ca generatia din care face parte presedintele PSD, a celor de 40 de ani, in care i-a inclus, printre altii, si pe Nicolae Banicioiu, Dan Sova, Titus Corlatean, Daniel Constantin, este obligata de istorie si de popor sa ia destinele tarii in maini.

„Domnule prim-ministru nu veti avea nicio scuza – va cunosc extrem de bine, mult mai bine decat credeti dumneavoastra -, aveti capacitatea de a face mult mai mult pentru aceasta tara. Ganditi pozitiv, ganditi-va la destinele tarisoarei noastre, astfel incat cei 25.000 de absolventi din Cluj in fiecare an sa-si poata si ei regasi optiunile, visele, sperantele in relatia cu dvs si cu tara lor, sa nu trebuiasca sa-i exportam. Esecul dumneavoastra va fi esecul unei intregi generatii, a celor de 40 de ani. Nu vi-l puteti permite. De aceea, intrati in aceasta batalie cu incredere, cu curaj, cu optimism si toti de aici si alti multi care nu sunt aici vor fi alaturi de dvs”, a spus Ioan Rus, in aplauzele celor prezenti la reuniunea PSD.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger