AcasăPoliticaFostul deputat Vlad Hogea a murit subit, la doar 37 de ani!

Fostul deputat Vlad Hogea a murit subit, la doar 37 de ani!

Cunoscutii, dar si fostii colegi din politica au primit ingroziti vestea ca Vlad Hogea s-a stins, brusc, la doar 37 de ani, in cea de-a treia zi de Craciun. Fost deputat, tatal unei fetite de doar cateva luni, Hogea a pierit cu doar cateva zile inainte de ziua sa de nastere, cel mai probabil in urma unui infarct.

Anuntul despre moartea subita a lui Vlad Hogea a fost confirmat, printr-o postare pe Facebook, chiar de catre colegul sau de breasla, deputatul Bogdan Diaconu, care a titnut sa transmita condoleante fa,iliei indoliate si sa evoce personalitatea celui disparut prematur dintre cei vii. Cei doi au fost promotorii Partidului Romania Unita, proiect la care, mentioneaza Diaconu, Hogea a muncit „pana in ultima clipa”. „A plecat dintre noi un mare nationalist, Vlad Hogea, prietenul si camaradul meu. Dumnezeu sa-l odihneasca! A plecat dintre noi un mare nationalist, Vlad Gabriel Hogea, care pe 9 ianuarie 2015 ar fi implinit 38 de ani. A plecat la cele vesnice subit, cu mult inainte de vreme, lasand in urma o familie sfasiata de durere si colegi de idei si de credinta care nu-l voi uita niciodata”, mentioneaza Diaconu.

Doctor in istorie, Vlad Hogea a fost deputat de Iasi, din partea PRM, in doua legislaturi – intre 200 si 2004 si intre 2004-2008. Ulterior, tanarul politician s-a alaturat PP-DD, partidul lui Dan Diaconescu.

sursa foto: vladhogea.wordpress.com

1.221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger