AcasăPoliticaFostul deputat Sebastian Ghita, gasit in Belgrad

Fostul deputat Sebastian Ghita, gasit in Belgrad

Masura urgenta a DNA impotriva lui Sebastian Ghita

Dupa luni intregi in care a fost cautat de oamenii legii, Sebastian Ghita a fost identificat pe teritoriul unei tari vecine, si anume in Serbia.

Din cate s-a aflat, in momentul in care a fost localizat, adica in cursul noptii de joi spre vineri, fostul parlamentar se afla in Belgrad. Nu era singur, ci impreuna cu fratele sau. De altfel, din cate s-a aflat, pe surse, pare-se ca tocmai acesta din urma i-ar fi condus pe oamenii legii catre afaceristul fugar, varianta nefiind pana la momentul de fata confirmata de catre oamenii legii.

Ce se stie, insa, de aceasta data din sursa sigura, in speta din directia reprezentantilor Politiei Romane, este faptul ca in momentul in care oamenii legii sarbi l-au legitimat, fostul ales al neamului a prezentat acte false. ”In urma activitatilor investigative complexe si a informatiilor furnizate de Directia Operatiuni Speciale si Directia de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Romane, in cursul acestei nopti, in Belgrad, a fost localizat si retinut inculpatul Ghita Sebastian Aurelian. In momentul depistarii, cel in cauza a prezentat pentru legitimare documente false care prezinta insemnele unui stat din U.E. in prezent se deruleaza procedura legala in astfel de situatii”, se mentioneaza din directia IGPR.

De altfel, dupa cum se poate observa dintr-o fotografie recenta cu Ghita, fostul deputat si-a schimbat infatisarea, in sensul in care s-a ras pe cap si si-a lasat barba.

(foto: antena3.ro)

Trebuie avut in vedere faptul ca, de vreme ce statul sarb nu e membru al Uniunii Europene, procedurile de aducere in tara a fostului deputat Ghita ar putea dura mai multe saptamani.

Cercetat in mai multe dosare, Ghita fusese de negasit inca din decembrie anul trecut, pe numele sau fiind emise doua mandate de arestare in lipsa.

584 afisari

2 COMENTARII

  1. 1. Nu l-au arestat românii, ci sârbii..2. După ce a vizitat toată europa, Ghiță a primit ordin de la Tel Aviv să stea pe loc fiindcă e timpul scenei finale din războiul agentii cia din sri cu agentii mossad din sri si sie..

  2. Acum ministrul de interne ce face cu cei de frontiera ca doar cu surle si trambite ne anuntau ca Ghita nu este iesit din tara??? Este un caz cand capii de la frontiera trebuie sa plece. Aveti curajul acesta doamna ministru????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger