AcasăPoliticaFostii lideri ai PSD-ului au atacat in termeni duri CN-ul condus de...

Fostii lideri ai PSD-ului au atacat in termeni duri CN-ul condus de Victor Ponta

Actualii lideri ai Partidului Social Democrat s-au reunit, vineri si sambata, la Palatul Parlamentului intr-un Consiliu National in care s-au luat decizii importante.

Desi premierul Victor Ponta si apropiatii sai dau asigurari ca PSD-ul este pe un drum bun, fostii lideri ai partidului au atacat in termeni duri modul in care Ponta controleaza situatia.

„Am o alta parere despre ce ar trebui sa fie strategia partidului, dupa pierderea alegerilor prezidentiale si ofensiva DNA. Nu cred ca mai sunt suficiente cuvinte si discursuri. Cred ca e nevoie de actiune. In anumite planuri, guvernul lui Ponta pare un spectator”, a fost mesajul transmis de Adrian Nastase, fost premier.

Eliminat de Victor Ponta din PSD, Mircea Geoana, fost candidat la alegerile prezidentiale, nu l-a menajat deloc pe rivalul sau. „Ponta&co si-au atins obiectivul zilele acestea: amanarea Congresului PSD. Ce s-a intamplat la Consiliul National al PSD, un simulacru de democratie, arata clar faptul ca frica domina conducerea PSD, incepand cu Victor Ponta si Liviu Dragnea. Dupa ce au pierdut alegerile cu un scor zdrobitor, desi organizatiile PSD si-au facut datoria, tandemul Ponta – Dragnea nu considera ca au vreo vina pentru acest lucru”, a fost mesajul transmis de Mircea Geoana.

Fost presedinte al Romaniei si al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu a refuzat sa participe la Congresul National al PSD, desi a fost invitat special si i se rezervase chiar loc in primul rand. Iliescu a decis sa boicoteze actiunile PSD pana in momentul in care Victor Ponta si Liviu Dragnea isi vor asuma esecul de la alegerile prezidentiale de anul trecut.

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger