AcasăPoliticaFost vice PSD, analiza transanta despre situatia din partid: Exista o singura...

Fost vice PSD, analiza transanta despre situatia din partid: Exista o singura „voce”. Restul imita si aproba

Constantin Nita

Fost numar 2 in PSD si membru cu state vechi in cadrul formatiunii conduse de Liviu Dragnea, Constantin Nita a considerat ca e cazul sa isi faca stiute opiniile cu privire la actuala situatie din interiorul formatiunii.

Constantin Nita

Astfel, la o zi de la sedinta Comitetului Executiv al PSD-ului, pesedistul brasovean a postat o analiza pe propriul blog, pe care o incepe notand ca actuala atmosfera din cadrul formatiunii ii aminteste de un anume joc pentru cei mici. „Exista un joc pentru copii numit “Simon says”, in traducere “Simon spune/decide/porunceste…” care seamana foarte mult cu ceea ce se intampla in PSD in momentul actual. Exista o singura “voce” raspunzatoare pentru toate deciziile majore. Restul imita si aproba. Cine nu se supune este eliminat din “joc””, noteaza fostul ministru al Energiei.

Totodata, Nita crede ca e nevoie de „libera exprimare” si „initiativa”, dar si de consultari cu reprezentantii organizatiilor locale. „Cum s-a ajuns aici? Este rezultatul managementului politic promovat de actuala conducere, stil care se bazeaza pe decizii in grup restrans. De aici si inabilitatea de a reactiona corespunzator la situatii de criza. Cand nu te consulti cu toti presedintii de organizatii din judet, cand forurile de conducere devin arbitrare, cand biroul permanent se intruneste… ocazional etc., este normal sa nu mai ai capacitatea de reactie. Pierzi contactul cu realitatea. (…) Grupul de lauda al celor 10-15 din jurul conducerii face mai mult rau decat bine partidului”, crede pesedistul.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger