AcasăPoliticaFost consilier prezidential in mandatul lui Basescu, la DNA. Radulescu: Am fost...

Fost consilier prezidential in mandatul lui Basescu, la DNA. Radulescu: Am fost sa-mi vizitez un prieten

Adrian Radulescu a fost prezent, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a discutat in jur de o ora cu procurorii, in calitate de martor.

Pentru moment nu se stie exact in ce dosar a fost audiat Radulescu, mai ales ca nici fostul consilier prezidential din perioada in care Traian Basescu era lider la Cotroceni nu a vrut sa ofere lamuriri jurnalistilor. „Nu m-au chemat. Nu am ce sa va declar (…) Am fost sa-mi vizitez un prieten. Punct”, a sustinut Radulescu, odata ce a iesit din sediul DNA si in timp ce se straduia din rasputeri sa scape de jurnalistii care incercau sa afle de la el detalii in legatura cu prezenta sa la discutii cu procurorii DNA.

Reporterii au insistat, aducand in discutie sechestrul de la Nana, comuna din judetul Calarasi. „Totul este legal. Nicio problema acolo”, a precizat Adrian Radulescu. Intrebat, in aceste conditii, cum se face ca procurorii au impus un sechestru in acest caz, fostul consilier prezidential a replicat: „Nu e treaba mea, ca nu-s procuror”.

Recent, Traian Basescu, fostul presedinte, scria pe Facebook faptul ca regreta situatia care afecteaza 127 de familii din comuna Nana, care s-au trezit ca au terenurile agricole restituite in perioada ’96-2010 sub sechestru. „Pe fond, aceste familii suporta consecintele unor actiuni politice indreptate impotriva mea”, considera fostul presedinte, avand in vedere ca si terenul detinut de fiica sa cea mare, Ioana, se afla intr-o astfel de situatie.

sursa foto: b1.ro

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger