AcasăPoliticaFMI baga zazanie in USL

FMI baga zazanie in USL

Social-democratii s-au saturat de comentariile tendentioase ale partenerilor de guvernare

Ceea ce nu au reusit adversarii politici ai  uselistilor in doi ani de zile, a facut delegatia Fondului Monetar International intr-o saptamana.

Social-democratii s-au saturat de comentariile tendentioase ale partenerilor de guvernare
Atunci cand nu se lupta cu PSD-ul, liberalii se ataca intre ei

De cand reprezentantii FMI au venit la noi in tara, parca a intrat dihonia in USL. Ce-i drept, relatia liberalo-pesedista nu a fost niciodata lapte si miere, dar acum cele doua formatiuni nu mai contenesc cu raca si atacurile. Incurajati de declaratiile deloc prietenoase ale lui Crin Antonescu, penelistii au inceput sa arunce cu pietre in Cabinetul Ponta. ”Cand un guvern incheie un acord cu FMI, asta inseamna ca accepta sa imparta conducerea tarii cu fondul. Victor Ponta pare astazi copilotul FMI la conducerea Romaniei”, a afirmat senatorul PNL Iulian Dumitrescu. Mai mult, acesta sustine ca  Executivul lucreaza lautareste, dupa ureche, fara sa aiba o strategie nationala de dezvoltare. ”Stabilizarea obtinuta dupa reteta FMI este falsa, atata timp cat ea nu se bazeaza pe o strategie de tara”, a mai spus senatorul liberal.

Pesedistii il iau la tinta pe Antonescu

Ministru si vicepresedinte PSD, Constantin Nita nu se ia la tranta cu liberalii de rand, ci direct cu Crin Antonescu. Pe care-l acuza ca face un joc electoral de doi bani. ”Domnul presedinte Antonescu trebuie sa se hotarasca: este la putere sau in opozitie. De foarte multe ori in ultima perioada partidul nostru a fost atacat pe nedrept de domnul Antonescu”, a precizat Nita.

Liberalii se cearta si intre ei

In pauza meciului cu pesedistii, liberalii se antreneaza si in vestiare. Deranjat de prestatia colegilor din guvern, fostul premier Calin Popescu Tariceanu le-a reprosat acestora, in sedinta BPN, ca nu sunt capabili sa promoveze masuri de dreapta si ca stau tot timpul in umbra premierului Victor Ponta. Tariceanu nu a apucat insa sa-si duca ideea pana la capat pentru ca imediat a sarit Crin Antonescu care i-a sugerat sa nu mai stea toata ziua cu nasul in sondajele de opine. ”Caline, sondajele nu sunt fantastice, dar nu sunt nici atat de tragice”, a conchis liderul PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger