AcasăPoliticaFlorin Popescu: Blaga, un catelus care da din coada

Florin Popescu: Blaga, un catelus care da din coada

Deputatul Florin Popescu desfiinteaza imaginea de dur si bun negociator a lui Vasile Blaga, explicand ca liderul democrat-liberal nu este un ”buldog”, ci un catelus inofensiv care se gudura pe langa adversarii de la USL.

 

Imaginea de dur a lui Vasile Blaga este dusa-n derizoriu de deputatul Florin Popescu

Partidul Democrat Liberal este o bomba cu ceas. Cel putin asta reiese din declaratiile lui Florin Popescu, care nu ascunde ca majoritatea membrilor  este deranjata de lipsa de reactie a conducerii. ”Eu am inteles de la populatie in 2012 ca noi cei de la PDL trebuie sa facem opozitie. Membrii de partid vor sa facem opozitie. (…) La Satu-Mare, la Buzau, oamenii asteapta sa ne batem pentru lucrurile in care credem, pentru principiile pe care le-a adus Traian Basescu. (…) M-as fi bucurat din suflet ca actuala conducere a PDL sa fi continuat politica lui Emil Boc si a lui Traian Basescu, insa a continuat-o pe cea a lui Petre Roman”, a declarat deputatul,  in cadrul unei emisiuni televizate. Totodata, acesta a precizat ca responsabilitatea pentru declinul partidului ii revine lui Vasile Blaga.

 

Florin Popescu

”In politica, daca vrei sa conduci, sa schimbi ceva, trebuie sa joci la miza mare. Daca adopti politica micuta si stai la negocieri si asculti sfaturile domnului Ilie Sarbu, nu ai cum sa ajungi departe. In afara faci pe buldogul, dar inauntru te multumesti sa dai din coada. Domnul Vasile Blaga atata poate”, a mai spus Florin Popescu, aratand ca Partidul Miscarea Populara reprezinta o alternativa pentru democrat-liberalii care s-au saturat de ”politica mica” a echipei Blaga.

[poll id=”684″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger