AcasăPoliticaFlorian Coldea, audiat in Parlament

Florian Coldea, audiat in Parlament

Coldea, devenit director interimar al Serviciului Roman de Informatii dupa demisia lui George Maior, a fost audiat, luni, in cadrul Comisiei Parlamentare de control a activitatii SRI.

Florian Coldea a ajuns la sedinta respectiva, care a inceput in jurul orei 10, pentru a discuta cu membrii Comisiei, dupa afirmatiile Elenei Udrea de zilele trecute si, cel mai probabil, pentru a lamuri acuzatiile pe care i le-a adus fostul ministru.

De altfel, Comisia in cauza s-a autosesizat cu privire la declaratiile facute la adresa activitatii si a conducerii SRI, facute in ultima perioada. „Suntem in situatia de autosesizare”, a precizat Georgian Pop, seful acestui for, inainte de inceputul sedintei, lamurind ca nu a fost depusa, pana la acest moment, nicio sesizare oficiala, ca urmare a acestor acuzatii publice.

Va amintim ca, intr-un interviu acordat Hotnews, fostul ministru l-a acuzat, printre altele, pe actualul director interimar al SRI ca i-ar fi cerut fostului ei sot, afaceristul Dorin Cocos, sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, suma destinata, sustinea fosta sefa a PMP, televiziunii acestuia din urma.

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger