AcasăPoliticaFirea tine cald razboiul cu Basescu

Firea tine cald razboiul cu Basescu

Gabriela Firea si aparatorii sai insista sa-l bage in ancheta pe Traian Basescu acum, inainte de incheierea mandatului prezidential.

Gabriela Firea si-a asumat intru totul razboiul cu Basescu

In opinia avocatului Gabrielei Firea, Lucian Bolcas, decizia de suspendare a urmaririi penale a lui Traian Basescu, in cazul acuzatiei de santaj pe care i-a adus-o senatorul PSD, nu este una corecta. ”O persoana cu functie de conducere intr-un stat trebuie sa raspunda in fata legii la fel ca oricare alta persoana. O persoana cu imunitate absoluta se transforma in dictator, iar regimul in dictatura”, sustine Bolcas, care a si contestat, ieri, la Curtea Suprema, suspendarea anchetarii presedintelui.

Traian Basescu nu e ”furnicat” de perspectiva anchetarii sale pentru santajarea senatorului PSD

”La mijloc este vorba de onoarea doamnei Firea, de onoarea institutiei pe care o reprezinta, dar si de onoarea fata de Constitutie si fata de statul democratic”, a pledat Lucian Bolcas, convins fiind ca onoarea cu pricina poate fi si trebuie ”reperata” acum si nu dupa ce Basescu devine simplu cetatean. Spre deosebire de Gabriela Firea si aparatorii sai, Parchetul General a apreciat ca seful statului se bucura de imunitate in astfel de cauze, motiv pentru care a si dispus suspendarea punerii in miscare a actiunii penale in dosarul deschis in urma acuzatiei de santaj adusa lui Traian Basescu de catre senatorul PSD.

author avatar
Simona Badulescu
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger