AcasăPoliticaFirea, pozata dand cu matura in parc (FOTO)

Firea, pozata dand cu matura in parc (FOTO)

A fost o zi insorita, numai buna de facut curatenie in zona spatiilor verzi. Cel putin asta au dat de inteles atat candidata PSD la Primaria Capitalei, cat si aspirantul social-democrat la prima functie in cadrul primariei sectorului 6.

Insotiti de mai multi tineri, unii mai mult, altii mai putin echipati pentru o astfel de operatiune de curatenie a spatiilor verzi, Gabriela Firea si Gabriel Mutu s-au pus pe treaba. Adica si-au pus manusi in maini si au inceput sa faca putina curatenie. Cat o priveste pe candidata formatiunii social-democrate la Primaria Capitalei, nu s-a sfiit sa puna mana, cu destula convingere, pe o matura si sa faca ordine. In spatiul public ales pentru curatenie.

Planul a inclus o igienizare a zonei din spatele Pietei Chilia Veche. Mai precis, ceea ce se vrea un parculet cu banci si spatii de relaxare si recreere, inclusiv cu mese de sah, dar transformat, din neglijenta locuitorilor, intr-o zona plina de coji de seminte si de peturi si alte ambalaje aruncate oriunde altundeva decat la cos.

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger