AcasăPoliticaFirea: Nu-mi permit sa ascund relatia adevarata dintre Guvern si alesii locali...

Firea: Nu-mi permit sa ascund relatia adevarata dintre Guvern si alesii locali ai Bucurestiului

Gabriela Firea a plecat, marti in jurul pranzului, de la Primarie, pentru a merge la Parlament, la discutii cu Liviu Dragnea, despre care se stie ca este, pe langa lider al PSD-ului, si presedinte al Camerei Deputatilor.

Printre subiectele avute in vedere s-a numarat, dupa cum era de asteptat, si schimbul de replici dintre primarul Capitalei si seful Guvernului, pornite de la nemultumirile exprimate, la TV, de catre Gabriela Firea, in privinta modului in care aleg unii dintre ministri sa sprijine proiecte ale municipalitatii. „N-am facut altceva decat sa exprim public, intr-o emisiune, relatia pe care Primaria Generala si primariile de sectoare le avem cu reprezentantii Guvernului – cu unii dintre ei”, a sustinut edilul Bucurestilor.

Cat despre speculatiile aparute dupa spusele sale, Firea a tinut sa sublinieze urmatoarele aspecte: „am observat speculatiile ca Gabriela Firea ar fi cerut demisia Guvernului sau demiterea premierului. Nu-mi permit sa fac asa ceva. In schimb, nici nu-mi permit sa tac si sa ascund care este relatia adevarata dintre Guvern si alesii locali ai municipiului Bucuresti”.

La nivel de probleme la care ar vrea rezolvare si cu sprijin de la Guvern, Firea a invocat aglomeratia din Capitala, aspecte ce tin de mediu, dar si de transportul in comun.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger