AcasăPoliticaFirea: Nu imi dau demisia de la comisia Nana. Imi voi continua...

Firea: Nu imi dau demisia de la comisia Nana. Imi voi continua activitatea cu orice risc

Gabriela Vranceanu Firea

Senatorul Gabriela Firea a anuntat ca, desi a primit „cu tristete” declaratiile predintelui Basescu, la adresa familiei sale, nu va demisiona din cadrul comisiei parlamentare care analizeaza achizitionarea terenului din Nana-Calarasi, de catre fata cea mare a sefului statului, Ioana Basescu.

Gabriela Vranceanu Firea

„Nu imi dau demisia, imi continui activitatea pana la capat. Aseara am primit cu tristete declaratia presedintelui tarii, care intra in zona atacarii statului de drept (…) Nu sunt doar membru al comisiei de ancheta, ci si comunicatorul acesteia”, a precizat senatorul Gabriela Firea, imediat ce premierul a anuntat declansarea demersului penal impotriva sefului statului. „Desi mi-e teama pentru soarta familiei mele, imi voi continua activitatea pana in ultima zi, cu orice risc”, a precizat Gabriela Firea.

Cititi si: Gabriela Firea, dupa ce a fost atacata de Basescu: Ma tem pentru familia mea!

Amintim ca, seara trecuta, presedintele a facut o serie de comentarii la adresa senatorului PSD. „Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului ei (Florentin Pandele-n.r), care e primar, ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu-i atenta. Am inteles ca in parohia lui se intampla lucruri rele”, sustinea seful statului, seara trecuta, la RealitateaTV.

288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger