AcasăPoliticaFirea n-are mila de Grindeanu: Eu am fost aleasa, el fost investit

Firea n-are mila de Grindeanu: Eu am fost aleasa, el fost investit

Firea pune tunurile pe Guvern: Patru miniștri, ”incompetenți și inumani”. Și decizii eronate (foto: Facebook)

Nici vorba sa se domoleasca tensiunile din tabara social-democrata, cel putin asta e impresia celor care au auzit-o si joi pe Gabriela Firea lansand noi critici lui Sorin Grindeanu, pe tema sprijinului pe care spune ca nu prea il gaseste la actuala echipa guvernamentala, cand vine vorba de unele proiecte pentru Capitala.

Vizibil deranjata ca inca nu a fost cautata de catre premier pentru a lamuri chestiunile invocate deja, de cateva zile, primarita i-a atras atentia public lui Sorin Grindeanu, in cadrul unei interventii telefonice la Digi 24, asupra unui aspect important: ca nu a fost votat in actuala functie, cum i s-a intamplat ei. „Eu am fost aleasa de catre bucuresteni, domnul Grindeanu a fost investit de catre PSD si coalitia PSD-ALDE sa ocupe aceasta functie, nu a fost ales de toata Romania sa fie prim-ministru”, a tinut sa sublinieze Gabriela Firea.

Social-democrata nu s-a oprit insa aici, ci a desfiintat un aspect adus la inaintare, recent, de catre seful Guvernului: statele vechi in PSD, stiut fiind faptul ca Firea s-a inscris in partid abia in 2012. „Cred ca romanii din Bucuresti meritau un mesaj din partea domniei sale. In loc de acest mesaj de sustinere a problemelor Capitalei si de incercare de rezolvare a acestora, a transmis ca este membru de partid de peste 20 de ani, ceea ce este imbucurator, dar nu ne batem in carnete de membru de partid”, a conchis Firea.

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger