AcasăPoliticaFirea: Avocatul meu a redactat textul plangerii penale impotriva presedintelui Basescu

Firea: Avocatul meu a redactat textul plangerii penale impotriva presedintelui Basescu

Social-democrata Gabriela Firea a anuntat, marti, ca aparatorul sau legal a redactat plangerea penala pe care o va depune la Parchet, urmare a declaratiilor sefului statului. Senatoarea a declarat o data in plus ca se simte amenintata si ca situatia i se pare „anomala intr-un stat de drept”.

Avocatul meu a redactat textul plangerii penale impotriva presedintelui Traian Basescu, impotriva a doua actiuni- amenintare si santaj. Ma simt amenintata in urma declaratiilor presedintelui tarii. (…) Am tras concluzia ca domnia sa a vrut sa traga semnale la organe de ancheta ca eu si familia mea sa avem de suferit, pentru ca sunt membru al unei comisii de ancheta. (…) Mi s-a comunicat, la o ora de varf, de maxima audienta, sa stau in banca mea. Prin acest mesaj am inteles ca daca nu fac asa, vor fi difuzate informatii vadit compromitatoare, reale sau imaginare, in legatura cu mine si familia mea. Mi se pare anormal intr-un stat de drept”, a precizat senatorul PSD de Ilfov.

Intrebata daca se gandeste sa renunte la statutul de membru al comisiei parlamentare care analizeaza achizitia terenului de la Nana-Calarasi, Firea a raspuns, categoric, ca nu isi pune problema de asa ceva. „Din punctul meu de vedere NU. Raportul e gata in proportie de 95 %. Dupa Paste vom primi si rezultatul analizei fiscale, de la ANAF, si va vom prezenta raportul final”, a sustinut Firea.

Cititi si: Firea: Nu imi dau demisia de la comisia Nana. Imi voi continua activitatea cu orice risc

Gabriela Firea, dupa ce a fost atacata de Basescu: Ma tem pentru familia mea!

Ponta: Plangere penala pentru Basescu, dupa declaratiile la adresa Gabrielei Firea

Tariceanu, reactie dupa declaratia lui Basescu: “Daca oricare alta persoana din aceasta tara ar fi facut acest lucru…”

Reactia lui Traian Basescu: Afirmatiile de astazi ale primului-ministru, in tonul declaratiilor mincinoase

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger