AcasăPoliticaFenechiu si banii negri din politica

Fenechiu si banii negri din politica

Vrand sa-l spele pe Adrian Nastase, Relu Fenechiu da rau cu bata-n balta. ”Partidele politice nu se finanteaza doar din bani albi”, recunoaste senin ministrul liberal.

Relu Fenechiu regreta ca Adrian Nastase a ajuns sa plateasca singur pentru ”ingineriile financiare” practicate de cei mai multi dintre politicieni

Un ministru care afirma ca Romania ”a gresit” condamnandu-l pe Adrian Nastase pentru ”o chestiune pe care o fac multi politicieni”, respectiv practicarea a ”diverse forme de finantare pentru campania electorala”. Cum daca nu sunt albi, banii sunt de obicei negri, pesedistii si liberalii au fost intrebati ce parere au despre zicerile lui Fenechiu. ”Nu s-a referit la bani negri, s-o fi referit la euro sau la dolari, care sunt bani verzi”, a incercat s-o scoata la vopsea Toni Grebla. Nici Puiu Hasotti, coleg de partid cu Fenechiu, nu a gustat afirmatia referitoare la metodele ”oculte” de finantare a campaniilor electorale.

„Domnul Fenechiu sa spuna daca are date”, a ripostat sec Hasotti, semn ca pe ministrul cu pricina l-a luat gura pe dinainte atunci cand s-a apucat sa dea de-a dreptul din pusculita partidelor, nu doar din casa.

[poll id=”473”]

author avatar
Simona Badulescu
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger