AcasăPoliticaFenechiu: Negocierile PPDD cu PSD s-ar putea finaliza miercuri

Fenechiu: Negocierile PPDD cu PSD s-ar putea finaliza miercuri

Negocierile PPDD – PSD ar putea sa se finalizeze miercuri, urmand ca, intr-o sedinta ulterioara a partidului, parlamentarii si presedintii organizatiilor judetene sa aprobe intelegerea la care s-a ajuns, a declarat, marti, liderul grupului parlamentar PPDD, Daniel Fenechiu.

„Mi-am informat colegii in legatura cu faptul ca discutiile conducerilor PP-DD si PSD continua. I-am informat ca, din informatiile pe care le detin, in cursul zilei de maine negocierile sa se finalizeze din estimarile care exista si ca, dupa ce ele vor fi finalizate, va exista o sedinta cu parlamentarii si presedintii organizatiilor judetene in care vom aproba intelegerea negociata de conducerea PP-DD impreuna cu conducerea PSD”, a precizat Fenechiu, citat de realitatea.net.

Daniel Fenechiu a subliniat ca ot maine se vor lamuri mai multe lucruri, „datorita faptului ca exista niste propuneri ale PPDD si niste propuneri ale PSD si probabil ca se va ajunge la un compromis in ipoteza in care se doreste realizarea unei intelegeri”.

„Avem niste propuneri care vizeaza depolitizarea sistemului administrativ. Noi ne dorim sa existe o distinctie foarte clara pe partea administrativa si pe partea politica in administratia publica. Ele sunt discutate, in momentul de fata, de echipa PPDD cu echipa PSD, vom vedea cat de multa intelegere exista”, a mai spus Fenechiu.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger