AcasăPoliticaFenechiu ii cere lui Ponta sa o impoziteze pe matusa Tamara

Fenechiu ii cere lui Ponta sa o impoziteze pe matusa Tamara

Relu Fenechiu ii indeamna pe premier si pe ministrul de Finante sa lase piscinele in pace si sa impoziteze mai bine banii mosteniti de la tot felul de matusi Tamara.

Desi PNL si PSD impart guvernarea, liberalul Relu Fenechiu si social-democratul Victor Ponta au viziuni total diferite despre impozitare
Victor Ponta

Prezent la o dezbatere a oamenilor de afaceri, Relu Fenechiu a contestat oportunitatea introducerii unei taxe pentru posesorii de piscine. ”Aud ca in Romania trebuie sa taxam piscinele si casele. Asta o poti face in Monte Carlo, in Romania trebuie impozitati toti cei care au case, bani si nu ii pot justifica. Azi inca mai poti spune ca ii ai de la matusa Tamara sau de altundeva”, a atacat Fenechiu, facand aluzie la averea mostenita de familia Nastase de la o matusa care, altfel, traia din pensie, intr-o garsoniera.

Spre deosebire de Fenechiu, Victor Ponta planuieste de vreun an sa impoziteze piscinele, pe motiv ca aceasta este o practica uzuala in toata Uniunea Europeana. Culmea este ca nu numai pesedistii (care sustin din principiu astfel de masuri, bazate pe principiul solidaritatii) sunt de acord cu impozitarea proprietatilor multiple, ci si liberalul Daniel Chitoiu – colegul de partid al lui Fenechiu si actualul ministru de Finante.

author avatar
Simona Badulescu
771 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger