AcasăPoliticaFenechiu: "Eu imi dau demisia atunci cand gresesc"

Fenechiu: „Eu imi dau demisia atunci cand gresesc”

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, sustine ca nu se gandeste sa renunte la conducerea ministerului Transporturilor, pentru ca nu considera ca a gresit cu ceva.

Intrebat daca a luat in calcul varianta sa-si dea demisia din fruntea Transporturilor, liberalul Fenechiu a raspuns ca „nu”. „Eu imi dau demisia atunci cand gresesc, nu consider ca am gresit cu nimic. Si, credeti-ma, sunt atat de multe lucruri importante de facut la ministerul ala, incat nu am timp de copilarii. Consider ca problemele astea sunt copilarii sau eventual facaturi.  (…) Apare domnul Basescu si spune acest lucru. Nu mor caii cand vor cainii, ce sa facem. Domnul Basescu are probleme cu mine de mult timp. O sa vedem care cade primul”, a afirmat demnitarul.

Declaratia ministrului Fenechiu vine la doar o zi dupa ce Basescu a trimis o scrisoare premierului si presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, in care cere revocarea, pana pe 30 aprilie, a „membrilor Guvernului care fac obiectul unor actiuni in instanta pentru fapte penale”.

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger