AcasăPoliticaFenechiu, adus la judecata PSD-ului

Fenechiu, adus la judecata PSD-ului

Relu Fenechiu reprezinta, in aceeasi masura, o problema si pentru liberali, si pentru pesedisti. Pentru ca nu vor sa puna in pericol parteneriatul cu PNL, social-democratii cauta o solutie onorabila ca sa scape de ministrul Transporturilor.

Soarta lui Relu Fenechiu, subiect de discutie in PSD

Odata revenit in tara dupa turneul din China, Victor Ponta a convocat un soi de sfat al batranilor la PSD. Potrivit unor surse social-democrate, tema principala a fost schimbarea din functie a lui Relu Fenechiu. ”Avand in vedere ca este un subiect delicat, a decis sa-l abordam cu mult tact. Mentinerea lui  Relu Fenechiu la minister afecteaza imaginea intregului Cabinet, in timp ce demiterea lui ar genera tensiuni in USL, pentru ca Antonescu il sustine in continuare”, ne-a declarat un lider PSD. Totodata, acesta a precizat ca, in cadrul intalnirii, s-a discutat si despre relatia cu PNL si despre viziunea diferita pe care o au cele doua formatiuni in ceea ce priveste referendumul pentru Constitutie si regionalizare.

Sentinta pe 12 iulie

Asa cum anticipa premierul Victor Ponta, ministrul Fenechiu a fost ”vedeta” zilei de ieri. Demnitarul s-a prezentat in fata instantei pentru a fi audiat in dosarul ”Transformatorul”, in care este acuzat de fapte de coruptie. Dupa ce au respins toate problele si exceptiile ridicate de avocatii apararii, judecatorii au anuntat ca sentinta va fi dictata pe data de 12 iulie. Bomba a venit insa de la procurorii DNA care au cerut instantei supreme condamnarea inculpatilor la 15 ani de inchisoare cu executare. In acest context,  carcotasii de serviciu din PNL au glumit pe seama urarii de ”La multi ani!” pe care Victor Ponta  i-a transmis-o, cu ocazia zilei de nastere,  lui Relu Fenechiu, sustinand ca premierul a cobit si ca mesajul nu a fost de bun augur.

author avatar
Adelina Ionicel
1.495 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger