AcasăPoliticaFenechiu a virat-o la stanga

Fenechiu a virat-o la stanga

Relu Fenechiu recunoaste ca-l doare-n cot de orice principii economice atunci cand este vorba de cules voturi

Desi e liberal cu acte-n regula, Relu Fenechiu regreta public ca USL nu a luat ”masuri populiste” dupa ce a ajuns la guvernare, pentru a-si asigura astfel voturile.

Relu Fenechiu recunoaste ca-l doare-n cot de orice principii economice atunci cand este vorba de cules voturi

Combinatia cu PSD a alterat serios viziunea economica a lui Relu Fenechiu, liberal de marca si fost ministru, pana mai ieri, al cabinetului Ponta. In loc sa bata moneda pe dezvoltarea economiei de piata si a investitiilor, pe minimalizarea rolului statului in domeniu si pe sprijinirea clasei de mijloc (principiile clasice promovate de liberalism), Fenechiu s-a trezit acuzand USL-ul ca nu a luat masuri populiste, singurele capabile sa aduca voturi.

”Faptul ca exista o greseala strategica pentru viitoarele scoruri politice, aceea ca nu a luat masuri populiste si a tinut deficitul in frau. Aceste masuri pot sa le atraga supararea alesilor locali si, de ce nu, si a populatiei”, a raspuns senin Relu Fenechiu, atunci cand a fost intrebat care este cea mai mare greseala facuta de USL, de la descalecatul la Palatul Victoria si pana acum.

author avatar
Simona Badulescu
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger