AcasăPoliticaFelix Tataru, audiat la DNA in calitate de martor

Felix Tataru, audiat la DNA in calitate de martor

Felix Tataru, fost consultant atat al fostului sef al statului, Traian Basescu, dar si al actualului lider de la Cotroceni, Klaus Iohannis, in campaniile electorale, a fost prezent, miercuri dimineata, la DNA, pentru a discuta cu procurorii, in calitate de martor, in legatura cu „Dosarul Gala Bute”.

Tataru a ajuns la DNA in jurul orei 10.30 si a stat in sediul procurorilor anticoruptie in jur de o ora. La plecarea de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Tataru a anuntat ca, dupa disuctiile cu procurorii, a ramas cu o calitate de martor, in „Dosarul Bute”.

„De ce-as primi mita? N-am avut niciodata o functie publica (…) Numai cu factura. (…) Sunt acte, au fost controale, vor mai fi controale la noi la firma. (…) La noi ajung banii prin cont. (…) N-am de unde sa stiu provenienta banilor”, a afirmat consultantul.

Si inainte de a intra la audieri, Felix Tataru a stat de vorba cu jurnalistii. „N-am avut nicio treaba cu dosarul (Gala Bute-n.r)”, a afirmat Tataru, in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie, adaugand ca a intalnit-o „de vreo doua ori” pe Ana Maria Topoliceanu, fosta prietena a sefei PMP. Intrebat de jurnalisti ce relatie are cu Elena Udrea si daca ii e amica, Tataru a raspuns: „nu pot sa spun ca s-tem amici. Da, ne-am intalnit pentru ca era la PDL si am lucrat pentru PDL”.

Prezenta lui Tataru, care a fost consultant atat al fostului sef al statului, Traian Basescu, dar si al actualului lider de la Cotroceni, Klaus Iohannis, in campaniile electorale, a fost solicitata, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce, spun unele surse, numele sau ar fi fost mentionat de un martor denuntator, in dosarul „Gala Bute”.

author avatar
Cristina Stefan
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger