AcasăPoliticaExemplul folosit de Basescu, de la tribuna Parlamentului: "Miscaristul este beat"

Exemplul folosit de Basescu, de la tribuna Parlamentului: „Miscaristul este beat”

Vorbind despre buget si catalogandu-l drept „imprudent” si „riscant”, pe motiv ca ar pleca de la premise „idealiste”, seful PMP le-a transmis, luni, alesilor neamului faptul ca vede o similitudine cu situatia din 2009.

Pana aici, nimic iesit din tipare. Abia apoi a urmat elementul inedit cautat de catre fostul presedinte, care si-a asigurat atentia salii – si ceva zambete sau chiar hohote- cu o formulare mai rar uzitata de la tribuna salii Parlamentului. „Am senzatia, privind la legile care au guvernat intocmirea acestui Buget, ca avem doua trenuri, care merg pe aceeasi linie, din directii opuse, fiecare cu 100 km/h. (…) Miscaristul, miscaristul este beat. De ce? Da drumul la cele doua trenuri in conditiile in care unul mareste cheltuielile si celalat tren scade veniturile”, si-a sustinut Basescu teza de la tribuna Parlamentului, inainte de a anunta o serie de cifre, care sa vina in sprijinul impresiei sale ca bugetul stabilit de actualii guvernanti pentru anul in curs ar fi „imprudent”.

author avatar
Cristina Stefan
501 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lasa-ne BASESCU ,cu „analizele „tale despre BUGETUL TARII!…..o sa TE zgarai pe fata ,de ciuda ,cand vei vedea CA SE POATE ca si NOI sa traim mai bineee!!!….”asistatule social”,cum NE faceai TU pe NOI cand erai la Cotroceni!!!!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger