AcasăPoliticaExclusiv! Ce sfori trage Oprisan ca sa ajunga sef peste ”baronii locali”

Exclusiv! Ce sfori trage Oprisan ca sa ajunga sef peste ”baronii locali”

Marian Oprisan vrea sa puna mana pe Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania

Cu un Liviu Dragnea angrenat in ”marea politica”,  Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania trebuie sa-si aleaga un nou presedinte.

Marian Oprisan vrea sa puna mana pe Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania

Asa cum era de asteptat functia  este ravnita atat de liberali cat si de pesedisti, democrat-liberali fiind considerati cantitate neglijabila.  Ca sa aiba mai multe sanse in fata penelistilor, social-democratii au fost sfatuiti chiar de liderul partidului sa nu se razboiasca intre ei si sa vina cu o singura propunere.

UNCJR este condusa in prezent de presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu

Cum insa miza este mare, iar orgoliul asijderea, pesedistii au ignorat complet  indicatiile lui Victor Ponta. Astfel, desi interimatul la UNCJR  este asigurat in prezent de pesedistul Nicusor Constantinescu, colegul acestuia, Marian Oprisan da din coate, in speranta ca se va instala sef peste ”baronii locali”. Cel putin asa sustins surse din PSD, care ne-au declarat ca presedintele CJ Vrancea  ii tot baga strambe lui Nicusor Constantinescu si se da bine pe langa Liviu Dragnea, incercand astfel sa obtina garantii ca functia va fi a lui. Competitia este privita de pe margine de Victor Ponta, liderul social-democrat evitand sa se implice direct. ”Detasarea face parte din planul lui Ponta de a-i mai pune la punct pe <<baroni>> care tot timpul au trait cu impresia ca partidul este la picioarele lor. Practic, el nu face altceva decat sa-i lase sa se devoreze intre ei”, ne-a declarat un lider local al PSD.

[poll id=”468″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger