AcasăPoliticaExclus din ALDE, Dragusanu a ales PNL!

Exclus din ALDE, Dragusanu a ales PNL!

Ramas fara sustinere politica in prag de alegeri, odata exclus din ALDE, s-a orientat catre PNL – filiala Neamt.

N-au trecut nici doua saptamani de cand Catalin Dragusanu s-a trezit inlaturat din randurile ALDE, pe fondul unor opinii privind necesitatea organizarii unui congres extraordinar al formatiunii conduse de Tariceanu si Constantin, dar si a apelarii la criterii de integritate in privinta aspirantilor la parlamentarele din decembrie, ca deputatul si-a oficializat trecerea in tabara PNL.

Decizia parlamentarului – fost co-presedinte ALDE-Neamt, din partea careia candidase, in vara, la primaria locala- a fost inregistrata duminica, insa abia luni si-a gasit confirmare din directia PNL Neamt, filiala ai carei reprezentanti au facut-o publica prin intermediul unui comunicat remis redactiei.

Cat despre motivele pe care Catalin Dragusanu le-a mentionat in privinta trecerii sale in randul liberalilor condusi, mai nou, doar de catre Alina Gorghiu, deputatul invoca ratiuni principiale. „Am decis sa ma alatur PNL, pentru ca si eu cred in principiile liberale, in valorile dreptei si aici sunt politicieni care au aratat ca le pasa de cetateni”.

sursa foto: Facebook/ Catalin Dragusanu

author avatar
Cristina Stefan
264 afisari

1 COMENTARIU

  1. ALO.ALO.CINE-I MAGRAONUL?? SEAMANA CU UN COIOT DIN COTETUL LU TARTACEANU.CINE TE-A ALES PE MNATA.AUZI,BOULE.IEU CRED IN PRINCIPIILE SOCIALISTE,NU LIBERTINE,CA TINE,CE NUMAI AVEAI LOC
    IN CELULA JILAVA.UITE,JAVRA,CE FITE FACE.BAAAA….SULICA FRANARUL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger