AcasăPoliticaEvaluare. Ministrul Justitiei a discutat deja cu Procurorul General

Evaluare. Ministrul Justitiei a discutat deja cu Procurorul General

Se pregăteşte înfiinţarea unui nou serviciu secret pe lângă Ministerul Justiţiei condus de Raluca Prună

Dupa ce la inceputul saptamanii ministrul anunta ca planuieste sa faca o evaluare a activitatii „manageriale” si „profesionale” a sefilor celor doua unitati de Parchet si ca are de gand sa aiba o discutie, separat, atat cu sefa DNA-ului, cat si cu Procurorul General, iata ca se confirma o prima astfel de discutie.

Si anume o intalnire dintre ministrul Toader si Augustin Toader, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte. Intrevederea dintre cei doi si-a gasit confirmare – in urma cu scurta vreme- din directia Ministerului Justitiei, ai carei reprezentanti au transmis, intr-o foarte scurta informare de presa, faptul ca in decursul intalnirii au fost discutate „aspecte privind activitatea institutionala a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie”.

Ramane de vazut cand anume va discuta ministrul si cu sefa DNA-ului si care anume vor fi concluziile acestei evaluari care vine, va amintim, pe fondul deciziei Curtii Constitutionale in cazul anchetei pe marginea OUG 13.

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger