AcasăPoliticaEvaluare Kovesi/Lazar. Grindeanu se asteapta sa afle rezultatul inainte de a fi...

Evaluare Kovesi/Lazar. Grindeanu se asteapta sa afle rezultatul inainte de a fi facut public/REACTIE ministru

Nici bine nu a apucat prim-ministrul Grindeanu sa spuna ca, in calitatea sa de sef al Guvernului, se asteapta ca ministrul Justitiei sa ii prezinte concluziile evaluarii pe care le-a facut in cazul activitatii sefei DNA si, resectiv, a Procurorului General – inainte de a le face publice – ca Tudorel Toader a si reactionat.

„Ma astept sa am aceasta evaluare, ceea ce este normal, fara a interfera in vreun fel, nu e rostul meu, inainte de a fi facuta public aceasta evaluare, ma astept sa iau act de ea, ca si sef al Guvernului, fara a interfera in evaluare”, a subliniat in prima faza Sorin Grindeanu, de la Parlament, premierul precizand ca inca nu stie cand ar putea avea loc o astfel de discutie. „O sa stabilesc, impreuna cu dl ministru”, a punctat premierul.

Au trecut doar cateva zeci de minute pana cand Tudorel Toader a confirmat, practic, faptul ca intentioneaza sa aiba aceasta discutie cu prim-ministrul, in calitatea acestuia de sef al Executivului. „E normal sa vorbesc cu premierul, inca n-am reusit”, a lamurit seful MJ, adaugand ca acest lucru s-ar putea intampla chiar miercuri, inainte de a face publice rezultatele acestei analize.

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger