AcasăPoliticaEuroparlamentarii PDL o sustin pe Corina Cretu

Europarlamentarii PDL o sustin pe Corina Cretu

Dupa ce Victor Ponta a solicitat europarlamentarilor romani sa o sustina pe Corina Cretu, premierul a primit un raspuns pe masura.

Corina Cretu este nominalizarea Romaniei pentru portofoliul Politicii Regionale, ea urmand sa fie audiata de Comisiile Parlamentului European.

Europarlamentarul Theodor Stolojan, reprezentant al PDL, a anuntat deja ca „acest portofoliu este foarte important pentru Romania si categoric vom vota in favoarea comisarului propus de Romania. Speram ca doamna Corina Cretu sa poata sa se integreze cat mai repede in activitatea Comisiei Europene”.

Mesajul lui Theodor Stolojan vine ca un raspuns la actiunea premierului Victor Ponta. Acesta a trimis o scrisoare deschisa europarlamentarilor romani cerandu-le sa o sustina pe Corina Cretu si sa retraga scrisoarea de contestare adresata presedintelui ales al Comisiei Europene.

Totusi, Theodor Stolojan nu a ezitat sa-l urecheze pe Victor Ponta spunand ca „daca intr-adevar ii pasa de europarlamentari, poate ca ar fi trebuit sa-i consulte si pe dansii in acest proces. Dansul manifesta un dispret continuu fata de orice inseamna Opozitie si acum face un apel. Noi ii raspundem ca stim ce avem de facut si ca ne intereseaza doar Romania si interesele romanilor”.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger