AcasăPoliticaEugen Nicolaescu a anuntat ca PNL a finalizat textul motiunii de cenzura...

Eugen Nicolaescu a anuntat ca PNL a finalizat textul motiunii de cenzura la adresa Guvernului

Vicepresedintele liberal, Eugen Nicolaescu, a anuntat, miercuri, ca PNL-ul a redactat motiunea de cenzura la adresa actualului Executiv si ca documentul va fi prezentat, de luni, 5 mai, tuturor partidelor parlamentare, in asa fel incat doritorii sa adere la acest demers.

„Am finalizat textul motiunii de cenzura, conform angajamentului asumat public de catre PNL. Motiunea este cu atat mai necesara cu cat PSD ne ofera in fiecare zi tot mai multe dovezi, nu doar in plan economic, ale unei guvernari proaste si corupte”, a punctat Nicolaescu, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa.

Conform declaratiilor lui Nicolaescu, motiunea PNL are trei teme, ce au legatura cu de mediul de afaceri si situatia economica, proprietatea si dezvoltarea zonei rurale si cea privind coruptia si sistemul judiciar. Printre acestea si masura neimpozitarii profitului reinvestit, fara sa fie stabilit un termen limitat de aplicare.Mai mult, liberalul a precizat ca motiunea va fi depusa in Parlament pentru prezentare in intervalul 12-18 mai, urmand ca dezbaterea si votul  sa aiba loc, cel mai probabil, in saptamana dinaintea europarlamentarelor, alegeri programate pe 25 mai.

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger