AcasăPoliticaEmil Boc, mandru de rezultatul obtinut la maraton, la Cluj. "Este un...

Emil Boc, mandru de rezultatul obtinut la maraton, la Cluj. „Este un record personal”

Edilul Clujului a renuntat pentru o zi la sacou si cravata si a imbracat o costumatie sport, numai buna pentru a participa la un maraton organizat, duminica, in orasul al carui primar este. Si nu doar ca s-a inscris in cursa, dar a si obtinut un rezultat de care a fost incantat.

Emil Boc a luat startul la crosul de 6 kilometri, competitie din cadrul Maratonului Clujului. Nu singur, ci alaturi de alte sase persoane care au concurat din partea primariei locale, dar si alte zeci de persoane dornice sa faca miscare intr-o zi insorita. La finele cursei, cronometrul a aratat ca edilul Boc a parcurs cei sase kilometri in aproximativ 20 de minute ceea ce, marturiseste fostul premier, este cea mai buna reusita a sa de pana acum. „Am incheiat cursa in 21 de minute, ceea ce inseamna un timp de sub 4 minute pe kilometru. Este un record personal pentru mine”, a decarat Boc, citat de citynews.ro.

Explicatia reusitei ar fi aceea ca primarul clujean face sport. Cel putin asta marturisea, in urma cu ceva vreme, cand se mandrea cu faptul ca forma fizica se datoreaza firii sale sportive.

Sursa foto: Facebook/Emil Boc

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger