AcasăPoliticaEmil Boc a venit in Capitala pentru a discuta cu procurorii: Fostul...

Emil Boc a venit in Capitala pentru a discuta cu procurorii: Fostul lider al PDL, audiat la DNA, ca martor

Emil Boc

Dupa Vasile Blaga, Ioan Oltean, Anca Boagiu, dar si Gheorghe Flutur si Sulfona Barbu, acestia doi din urma ajungand la discutiile cu procurorii in cursul diminetii de joi, si fostul premier Emil Boc a ajuns in fata reprezentantilor DNA.

Emil Boc

UPDATE 13.08 – Odata ce a incheiat discutiile cu procurorii, Emil Boc a declarat ca a fost audiat in dosarul Elenei Udrea in cazul careia Parlamentul a avizat inceperea urmariririi penale. „Personal nu l-am cunoscut, nu l-am intalnit niciodata pe dl Buzaianu si nici nu am cunostinta existenta vreunei sponsorizari sau intentii de sponsorizare din partea acestuia pentru PDL”, a explicat fostul lider al democrat-liberalilor.

„Am fost invitat in calitate de martor in dosarul 87/2015”, a precizat fostul lider al PDL, cu aproximativ zece minute inainte de ora 12, cand a ajuns la DNA, sediul central din Stirbei Voda. Emil Boc nu a vrut sa ofere alte detalii in privinta prezentei sale in fata procurorilor, susitnand ca va mai face declaratii si la iesirea de la discutii.

Actualul edil al Clujului a venit, asadar, sa discute cu procurorii in calitate de fost lider al partidului din care cei amintiti au facut parte, inainte de constituirea marelui PNL, respectiv Partidul Democrat Liberal. Si tot intr-un dosar al Elenei Udrea, respectiv cel de-al treilea deschis de procurorii anticoruptie pe numele fostului ministru al Turismului, si in care este acuzata, printre altele, de luare de mita si trafic de influenta, ambele in forma continuata.

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger