AcasăPoliticaElena Udrea vrea sa le faca lipeala liberalilor cu pedelistii

Elena Udrea vrea sa le faca lipeala liberalilor cu pedelistii

In ciuda criticilor dure pe care le-a formulat la adresa liberalilor si a masurilor pe care acestia le-au adoptat de cand au ajuns la guvernare, democrat-liberala Elena Udrea recunoaste ca este necesar un parteneriat cu PNL in vederea realizarii unui pol de dreapta.

Elena Udrea testeaza terenul pentru o apropiere PNL-PDL

In opinia Elenei Udrea, Partidul National Liberal a devenit nefrecventabil din cauza lui Crin Antonescu. ”Eu am spus tot timpul ca o dreapta puternica inseamna un parteneriat cu PNL. Conteaza, insa, si cine conduce acest partid. Domnul Crin Antonescu este unul dintre parintii USL. E complicat sa pleci de acolo si sa ajungi  partenerul PDL-ului si al formatiunilor de dreapta la alegerile din 2014. Daca PNL va urma interesele electoratului de dreapta, este posibila o colaborare, dar mai degraba fara Crin Antonescu”, a afirmat  fostul ministru al Turismului, intr-o emisiune televizata.

USL are zilele numarate

Comentand recentele miscari de pe scena politica, Elena Udrea si-a exprimat convingerea ca alianta liberalo-pesedista se apropie de final.  ”Ruptura este iminenta si este aproape. (…)  La cat de tare s-a acutizat conflictul din interior, asta arata intr-un fel ca Antonescu a inteles ca nu va fi candidatul USL-ului, si atunci forteaza ruptura. Ideea este cine pe cine da afara. PNL nu poate da afara PSD de la guvernare pentru ca prim-ministru este Victor Ponta. Intre timp, PSD s-a asigurat de majoritate in Parlament. Este ca in 2007, cand au dat afara PDL-ul de la guvernare si PNL a avut de suferit. Acum, problema este cine forteaza ruptura si cine pe cine da afara de la guvernare, cine este vinovat de ruperea USL. Toata lumea incearca sa ajunga la situatia in care celalalt sa fie vinovat”, a mai spus deputatul PDL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
896 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger