AcasăPoliticaElena Udrea vine in Parlament, cu voie de la Instanta, in ziua...

Elena Udrea vine in Parlament, cu voie de la Instanta, in ziua in care deputatii voteaza cererile DNA

Aflata in arest la domiciliu, masura decisa in cazul sau de catre magistratii Instantei Supreme in „dosarul Microsoft”, Elena Udrea va veni, luni, in Parlament, cu voie de la judecatori, la sedinta in care colegii sai deputati vor supune la vot noile cereri ale procurorilor DNA, de aceasta data in „dosarul Gala Bute”.

Udrea va ajunge la Parlament pentru a-si sustine cauza, in conditiile in care magistratii Supreme i-au permis sa parareasca domiciliul pentru a merge in plenul Camerei, ca urmare a solicitarii adresate acestora, sambata, de catre deputatul PMP.

Totul dupa ce procurorii anticoruptie au cerut Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala si arestarea preventiva, avand noi suspiciuni in cazul sau, de luare de mita, in dosarul in care se ancheteaza organizarea „Galei Bute”, eveniment sportiv ce a avut loc in vara anului 2011.

Sedinta in care se vor supune la vot noile solicitari ale procurorilor urmeaza sa inceapa la ora 16.

Va amintim ca Udrea se afla in arest la domiciliu incepand cu 17 februarie, dupa ce Instanta Suprema a admis contestatia sa fata de masura arestului preventiv dispus in cazul sau de catre magistratii aceleiasi Instante, in dosarul „Microsoft”.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger